У Москві вчинив самогубство ще один співробітник спецслужби, що охороняє Путіна

 

У столиці Російської Федерації вчинив самогубство співробітник Федеральної служби охорони – спецслужби, що займається, зокрема, охороною ключових чиновників і президента Володимира Путіна.

Про це у вівторок, 22 грудня, інформує ТАСС.

Інцидент стався 21 грудня на північному сході Москви. Тіло підполковника служби, ім’я якого не називають, виявили під вікнами багатоквартирного будинку, де він мешкав. Слідчий комітет Москви почав відповідну перевірку.

За даними ЗМІ, підполковник мав депресію після смерті дружини. Вона також працювала у ФСО, померла у 42 роки від серцево-судинної недостатності.

Самогубство підполковника – друга в Москві в цій спецслужбі за місяць, про яке стало відомо.

Як інформувала “Новинарня“, 30 листопада на території Кремля вчинив суїцид співробітник управління особистої охорони президента Михайло Захаров. Перед самогубством він скаржився на перепрацювання та мав конфлікт із начальством.

Читайте також:
Загроза від НАТО, ядерний потенціал, Крим: Путін нарізав задачі армії РФ на 2021 рік

Рейтинг Путіна серед молоді за рік впав майже вдвічі, – соціологія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна