У Чернігові військовий госпіталь отримав медичне обладнання з Німеччини

 

У Чернігові в п’ятницю, 18 грудня, відбулося урочисте передання 32-зрізного комп’ютерного томографа 407-му військовому госпіталю від міністерства оборони ФРН.

Про це повідомляє АрміяInform.

“Так ми налагоджуємо співпрацю між нашими збройними силами. Хай це обладнання допоможе вашим солдатам, пацієнтам, а також прискорить ваше наближення до стандартів НАТО, якому ми всіляко сприятимемо й надалі, – зазначила Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен.

Під час візиту гості у супроводі начальника госпіталю полковника медичної служби Олександра Слєсаренка ознайомилися з потенціалом і спроможністю медичного закладу, зокрема відділення променевої діагностики.

Заступник начальника Генерального штабу ЗС України генерал-лейтенант Павло Зуєв подякував Фельдгаузен  та членам делегації, наголосивши, що допомога Німеччини з перших днів війни для України є дуже важливою, зокрема в лікуванні військовослужбовців.

Вона наближає нас до перемоги й дає можливість зберегти здоров’я та життя людей. Це медобладнання — “зброя” у боротьбі з COVID-19, і вона додає нам шансів швидше його здолати.

Читайте також:
В Україну прибули подаровані Данією пів сотні апаратів ШВЛ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна