ТікТок заблокував хештег #АТО

 

Соціальна мережа ТікТок заблокувала досить поширений українцями хештег #АТО, який в цій мережі набирав мільйонних переглядів.

Про це в четвер, 17 грудня, написав на сторінці у фейсбуці офіцер ЗСУ, блогер-аналітик Анатолій Штефан.

За його інформацією, з блокуванням хештегу з ТОПів переглядів зникли всі відео російсько-української війни, докази російської агресії, відео з нашими воїнами, а також всі відео, де був записаний цей хештег отримали приховане блокування.

Наразі відео доступні тільки на сторінці авторів, а не індексуються в загальному перегляді.

“Цікавим фактом є те, що хештеги терористичних організацій #днр, #лнр, #лднр, #новороссия (читати як в лапках) поширюються без блокувань та без натяку на їх приналежність. Допоки офіси соціальних мереж та модерація українського сегменту буде знаходитися в росії, ми і надалі будемо спостерігати це. Але війна і на цьому фронті продовжується”, – написав Штефан.

Читайте також:
Міноборони заявило, що російська пропаганда клонувала додаток “Армія FM”: як поскаржитися

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна