Рада прийняла відставку міністра у справах ветеранів Бессараба

 

Верховна Рада в середу, 16 грудня, прийняла відставку Сергія Бессараба з посади міністра у справах ветеранів.

Як передає “Новинарня“, відповідну постанову №4498 підтримав 251 народний депутат.

Причини відставки в документі не вказали, сам Бессараб не був присутній на сьогоднішньому засіданні парламенту через стан здоров’я.

Раніше Сергій Бессараб направив до парламенту заяву про звільнення з посади.

15 грудня на засіданні фракції “Слуга народу” заслухали кількох кандидатів на посади міністрів, зокрема міністра у справах ветеранів – генерал-майора СБУ Юлію Лапутіну, заступницю начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ.

Водночас профільний комітет Верховної Ради запропонував іншу кандидатуру на очільника Мінвету – першого заступника міністра, майора запасу ЗСУ Олександра Порхуна.

Нагадаємо, одразу після призначення на посаду очільника Міністерства у справах ветеранів України, генерал-лейтенант Сергій Бессараб оформив інвалідність І групи і отримав одноразову держвиплату на суму на 525, 5 тисяч гривень.

Читайте також:
Названо кандидатів на посади міністрів освіти, енергетики і в справах ветеранів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна