На Харківщині прикордонники затримали 71-річну жінку, яка несла в РФ наркотики. ВІДЕО

 

У Харківській області прикордонники затримали 71-річну жінку, яка намагалася пронести до Російської Федерації дві пляшки наркотиків на пункті пропуску “Гоптівка”.

Про це у вівторок, 15 грудня, повідомляє пресслужба ДПСУ.

Прикордонники спільно з митниками затримали жінку 1949 року народження в пункті пропуску “Гоптівка”. Службовий пес пронюхав дві пляшки наркотиків.

“Спочатку на громадянку України, яка йшла пішки до Росії, відбулося спрацювання прикордонного службового собаки, натренованого на пошук наркотиків. Під час подальшої перевірки жінка усіляко намагалась відволікти собаку підставляючи сумку. Згодом під верхнім одягом українки, а саме у внутрішніх кишенях кофти, було знайдено дві невеликі пляшки з 430 грамами речовини, яка ймовірно є наркотичною”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час пояснень жінка заявляла, що нібито не знала, що переносить.

Жінку передали правоохоронним органам і проводять експертизу знайденої в пляшках речовини.

Читайте також:
Поховайте на Вкраїні милій: росіянин віз через кордон труп, видаючи його за живу дружину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна