ООС: двоє українських воїнів поранені біля району розведення Золоте-4

 

Минулої доби, 12 грудня, на фронті зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

Так, у районі населених пунктів Верхньоторецьке та Золоте-4 окупанти обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї. Внаслідок пострілів двоє наших воїнів отримали поранення біля Золотого.

У штабі зазначили, що поранення – легкі.

“Військовим оперативно надано першу медичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу”, – розповіла речниця командування ООС Ярослава Зоріна.

Як відомо, селище Золоте-4 на Луганщині розташоване поруч із ділянкою розведення військ.

Також ворог вів вогонь із гранатометів різних систем по позиціях українських захисників поблизу населених пунктів Луганське, Водяне та Мар’їнка, а біля Новоолександрівки – із гранатометів та зі стрілецької зброї.

“Такі зухвалі дії противника підрозділи Об’єднаних сил не залишили без уваги та відкрили вогонь у відповідь. Про порушення режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону СЦКК”, – сказано у зведенні.

Від початку поточної доби, 13 грудня, станом на 7:00, порушення режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається “тиша”, розповіла речниця.

Читайте також:
У Маріуполі затримали чоловіка, який 2014 року добровільно воював за “ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна