Денисова звільнила свого представника Лисянського через інцидент у Святогірську

 

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова повідомила про звільнення із займаної посади її представника з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павла Лисянського після інциденту у Святогірську Донецької області.

Про цн обмудсмен написала на сторініці у фейсбуці в п’ятницю, 11 грудня.

“Службова перевірка щодо інциденту, який стався 5 грудня 2020 року між представником з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павлом Лисянським та працівником готельного комплексу “Монарх”, розташованого у місті Святогірську, проведена. Відсьогодні його звільнено з займаної посади”, – написала Денисова у фейсбуці.

7 грудня Денисова відсторонила Павла Лисянського від займаної посади на час службової перевірки, яка мала тривати до 21 грудня.
Це сталося після того, як у ЗМІ з’явилися повідомлення про бійку між Лисянським і працівником готелю у Святогірську 5 грудня. Денисова стверджувала, що Лисянський сам повідомив їй про цей інцидент.

Читайте також:
Бойовики в ОРДЛО хочуть “віджати” порожні квартири, але бояться бунту, — Лисянський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна