У Львові розшукують зниклу контрактницю Нацгвардії

 

У Львові оголосили в розшук безвісти зниклу 23-річну контрактницю військової частини Національної гвардії Анну Ротач, яка вже десять днів не з’являється на службу.

Також військової немає за місцем проживання у Львові, повідомляє у понеділок, 7 грудня, Zaxid.net.

У Шевченківському відділі поліції Львова зазначили, що Ротач родом із Донеччини. Вона закінчила Академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного у Львові та підписала п’ятирічний контракт про службу у Національній гвардії.

Жінка менше як півроку служить у військовій частині Національної гвардії, що на вул. Стрийській, 146 у Львові.

Зникла військова ще 27 листопада, а вже 30 листопада керівництво Західного територіального управління Нацгвардії звернулося про її зникнення до поліції.

7 грудня зниклу контрактницю оголосили в державний розшук.

Попередньо відомо, що вона поїхала з квартири, де проживала разом із чоловіком у Львові, в невідомому напрямку і на зараз місце її перебування невідоме. Батьки військової, які мешкають на Донеччині, повідомили, що не знають, де вона перебуває.

Усіх, кому відома будь-яка інформація про зниклу, просять телефонувати за номером 102 або 096 941 09 17.

Читайте також:
У Львові з військової частини Нацгвардії зник солдат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна