У Львові з військової частини Нацгвардії зник солдат

 

У вівторок, 24 листопада, Франківський відділ поліції оголосив в розшук 20-річного солдата-конрактника, який зник з військової частини у Львові.

У пресслужбі поліції повідомили, що солдат Сергій Грищенко вийшов із військової частини №3002 Національної гвардії майже тиждень тому і досі не повернувся.

За даними поліції, Грищенка востаннє бачили на вул. Науковій о 21:30, того ж 18 листопада.

Зростом зниклий солдат 175 см., він середньої тілобудови, має коротке чорне волосся. Обличчя у Сергія Грищенка овальне, має прямий ніс, а очі – карі. У день зникнення був одягнутий у червону балонову куртку з капюшоном, сині джинси, мав при собі темно-синій рюкзак.

Зниклий у Львові солдат НГУ Сергій Грищенко

Якщо комусь відомо, де перебуває Сергій Грищенко, поліція простить одразу повідомляти на їхню гарячу лінію за номером 102

Зниклому Сергієві Грищенку 20 років, вже півтора року він служить за контрактом у військовій частині на вул. Княгині Ольги.

8 листопада близько 17:00 він вийшов з частини, а наступного дня не з’явився на службу. На дзвінки не відповідав, вдома солдат не з’являвся.

Читайте також:
У Запоріжжі зник поліцейський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.