Британський військовий аташе відвідав КПВВ на адмінкордоні з Кримом

 

Аташе з питань оборони, комодор Королівських ВМС Великої Британії Тім Вудз відвідав три контрольно-пропускні пункти на адміністративному кордоні між Кримом і Херсонською областю – “Чонгар”, “Чаплинку” і “Каланчак”.

Про це в середу, 2 грудня, повідомили в представництві президента України в АРК.

За даними відомства, очільник представництва Антон Кориневич разом із військовим аташе обговорювали питання соціально-політичної та безпекової ситуації в регіоні, а також запуск Кримської платформи.

“Наші британські партнери зазначили, що дуже важливо бачити реальну ситуацію своїми очима і висловлювати підтримку України особистою присутністю. Відзначили також і важливість ініціативи міжнародного діалогового майданчика – “Кримської платформи”. Команда представництва президента України в АР Крим вдячна партнерам України за високу увагу до викликів збройної агресії Російської Федерації та готовність надавати Україні всебічну підтримку”, – прокоментував Антон Кориневич.

Нагадаємо, що 5 листопада 2020 року з візитом на Херсонщині перебувала Надзвичайна і Повноважна Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс.
Вона також відвідала КПВВ “Каланчак” та “Чаплинка”, а також зустрілася з представниками кримськотатарського народу, внутрішньо переміщеними особами з Криму, представниками державних органів, громадських організацій та ініціатив, які працюють по кримському напрямку.

Читайте також:
“Рожеві озера – колючі дроти”: як десантники ЗСУ стережуть “нуль” на Кримському напрямку. ВЕЛИКИЙ РЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна