У Дніпрі відкрили регіональний офіс євроінтеграції

 

У Дніпрі в понеділок, 30 листопада, відкрився регіональний офіс євроінтеграції.

Про це повідомляє пресслужба Представництва ЄС в Україні в твіттері.

“ЄС вітає відкриття офісу європейської інтеграції у Дніпрі й з нетерпінням очікує більш тісного співробітництва із регіоном. Представництво ЄС в Україні прагне бачити, як переваги євроінтеграції можуть бути найкращим чином використані в регіонах України”, – йдеться у повідомленні.

На відкритті віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина зазначила, що Дніпро – велика індустріальна столиця, тому пріоритетом роботи офісу буде покращення динаміки залучення інвестицій, взаємодія з бізнесом, формування пропозицій та експертизи щодо потреб бізнесу, їхня комунікація на рівні уряду України та Євроінституцій Брюсселя.

Наступні євроінтеграційні офіси відкриються у Полтаві та Хмельницькому.

“Пілотний проєкт зі створення офісів євроінтеграції – це важливий майданчик для взаємодії регіонів між собою. У першому півріччі 2021 року будуть відкриті чотири регіональні офіси і ми започаткуємо програму взаємодії регіонів для обміну досвідом і знаннями з усіх питань. Це дуже важливий елемент децентралізації та євроінтеграції, коли регіони України взаємодіятимуть безпосередньо”, – зазначила віцепрем’єрка.

Читайте також:
Питання про перегляд безвізу з ЄС немає на порядку денному, – віцепрем’єр Стефанішина

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна