На Донеччині ОСи збили ворожий безпілотник

 

У районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксоване одне порушення з боку російсько-окупаційних військ – на Донеччині лінію розмежування перетнув ворожий безпілотник.

Про це в неділю, 29 листопада, інформує пресцентр штабу ООС у вечірньому зведенні.

“Від початку поточної доби в смугах відповідальності українських бригад зафіксоване одне порушення домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців. Так, неподалік населеного пункту Луганське було помічено ворожий БПЛА, який перетнув лінію розмежування. Українськими захисниками безпілотник противника було збито”, – йдеться у повідомленні.

На інших ділянках уздовж лінії розмежування спостерігається тиша, додали в штабі.

Нагадаємо, протягом 28, листопада збройні формування Російської Федерації та її найманці дев’ять разів порушили досягнуті мирні домовленості, зокрема вчинили вісім обстрілів.

Читайте також:
“Такої бійки я не пам’ятаю взагалі”: Арестович розповів про поведінку росіян на засіданні ТКГ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна