Після 9 грудня Данілов анонсував рішення РНБО щодо ситуації на Донбасі

 

Щодо ситуації на Донбасі готується рішення Ради національної безпеки і оборони після 9 грудня.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв’ю “Фокусу”, передає “Українська правда”.

На питання про те, що буде після 9 грудня 2020 року, коли закінчується термін дії плану А – вирішення конфлікту на Донбасі політико-дипломатичним шляхом, Данілов відповів, що готується нове рішення РНБО, однак не зміг уточнити, буде воно відкритим чи закритим.

“Це рішення президента. 7 грудня 2019 року відбулося засідання РНБО, на якому були прийняті п’ять варіантів розвитку ситуації на Донбасі. Відкрию невелику таємницю: готується рішення РНБО щодо ситуації в Донецькій і Луганській областях”, – сказав секретар Радбезу.

Данілов також наголосив: до того часу, поки Росія як держава-окупант не піде з Криму, частини Донецької і Луганської областей, всі переговори, домовленості будуть вкрай хиткими з точки зору їх виконання.

Читайте також:
РНБО відпрацьовує п’ять сценаріїв реінтеграції Донбасу, – Данілов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна