У Києві чоловік відкрив стрілянину через зауваження аптекаря щодо маски

 

У поліції повідомили, що на вулиці Басейній у Києві затримали чоловіка за вчинення хуліганських дій після того, як він відкрив стрілянину чрез зауваження аптекаря щодо маски.

Про це в п’ятницю, 27 листопада, повідомили в столичній поліції.

“Правопорушник напідпитку агресивно відреагував на зауваження працівника аптеки на відсутність захисної маски. Коли охорона вивела чоловіка з приміщення, він дістав пістолет та вистрілив в асфальт. За скоєне йому загрожує адміністративна та кримінальна відповідальність”, – йдеться в повідомленні пресслужби поліції Києва.

Зазначається, що внаслідок події ніхто не постраждав. У 44-річного затриманого чоловіка вилучили “предмет, схожий на стартовий пістолет”, та набої до нього для направлення на експертизу.

Крім відкриття провадження про хуліганство, щодо чоловіка складено адмінпроткол про порушення правил карантину.

Нагадаємо, 21 листопада в Україні набрав чинності закон, який запроваджує штрафи за перебування в громадських будівлях і транспорті без захисних масок.

Читайте також:
Штраф за відсутність маски виписуватимуть одразу, – Степанов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна