Вінниця відмовилася від новорічної ялинки

 

Місцева влада Вінниці вирішила відмовитися від встановлення головної ялинки в Центральному парку імені Леонтовича, а також всі святкові заходи перенести в онлайн.

Про це повідомив мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці в фейсбуці у вівторок, 24 листопада.

Він зазначив, що таке рішення ухвалили через “досить тривожну” ситуацію з коронавірусом в країні.

“Я щиро бажаю, щоб новорічні свята вінничани зустріли не в лікарні, а в сімейному колі. І не наражали себе та рідних на небезпеку підхопити вірус. Тому в цьому році головної вінницької ялинки в Центральному парку ім. Леонтовича не буде, а святкові заходи будуть перенесені в онлайн-формат”, — написав мер міста у своєму фейсбуці.

Також Моргунов зазначив, що на магістральних вулицях все ж встановлять святкову ілюмінацію, прикрасять центр міста, а на Майдані Незалежності поставлять вертеп, як це робили в “докарантинні” роки.

“Наші міські лікарні мають все необхідне для надання допомоги хворим. У жовтні на сесії міської ради було виділено 83 мільйони гривень на створення додаткових “ковідних” ліжок у наших міських закладах та облаштування кисневих точок, придбання для лікарень додаткового обладнання, забезпечення потреби до кінця року в медикаментах, засобах захисту для медиків та збільшення муніципальних надбавок для “ковідних” бригад”, – йдеться в дописі Моргунова.

Читайте також:
Ткаченко пропонує ввести двотижневий локдаун на новорічні свята

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна