Із Севастополя потягом у Росію відправили першу партію призовників

 

У Севастополі відбулася перша відправка до Росії новобранців поїздом для проходження військової служби в російській армії.

Про це у вівторок, 24 листопада, повідомила пресслужба Південного військового округу міноборони Росії.

Зазначається, що близько 30 призовників взяли участь у першій відправці за межі півострова Крим в рамках осіннього призову громадян на військову службу до армії Росії.

Повідомляється, що потяг з призовниками вирушив із Севастополя до російського Ростова-на-Дону.

За інформацією відомства, всі військовослужбовці розподілені в навчальний центр Повітряно-космічних сил Росії, що дислокується на території Південного військового округу. Наступні шість місяців новобранці проходитимуть навчання за різними спеціальностями з подальшим розподілом у військові частини міністерства оборони Росії.

Після прибуття молодого поповнення в навчальний центр військовослужбовців на 14 днів розмістять в окремій казармі, при цьому їх харчування і навчання буде організовано окремо від решти військовослужбовців, стверджують у відомстві.

Читайте також:
Генасамблея ООН ухвалила резолюцію про мілітаризацію Криму

Комітет ПА ОБСЄ ухвалив резолюцію щодо мілітаризації Криму, Чорного й Азовського морів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна