Уруський відвідав військових на фронті та каже, що техніка потребує оновлення

 

Віцепрем’єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський здійснив робочу поїздку в район проведення операції Об’єднаних сил.

Про це він повідомив на сторінці у фейсбуці в понеділок, 23 листопада.

Зазначається, що Уруський спілкувався з керівництвом Генерального штабу, командуванням ООС, командирами та заступниками командирів бригад та батальйонів щодо поточної ситуації на фронті, стану оснащення військ, “результатами експлуатації нових і модернізованих зразків ОВТ та існуючими проблемними моментами”.

“Слід наголосити, що наявний парк озброєння та військової техніки потребує оновлення, як шляхом модернізації, так і наповненням новими зразками, які відповідатимуть сучасним викликам та загрозам, способам та методам ведення війни. Для цього необхідно вживати рішучі та цілеспрямовані кроки щодо розвитку власного науково-технічного та промислового потенціалу”, – написав він.

Він додав, що має “конкретне уявлення, чого потребують наші війська”, що на сьогодні вимагається від підприємств оборонної промисловості України і “куди рухатися виробникам надалі в процесі забезпечення військ комплектуючими та озброєнням”.

Читайте також:
У 2020 році ДШВ оновили техніку й озброєння, але не закупили парашути типу “крило”, – генерал Мойсюк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна