День ДШВ: у Житомирі нагородили десантників державними орденами та відомчими відзнаками

 

У Житомирі з нагоди професійного свята воїнів-десантників відзначили державними нагородами та відомчими відзнаками.

Урочисті заходи відбулися в суботу, 21 листопада, в Житомирі на території Командування ДШВ ЗС України.

Командувач ДШВ генерал-лейтенант Євген Мойсюк у своєму виступі подякував кожному військовослужбовцю ДШВ за самовіддану службу Україні та побажав їм та їхнім родинам щастя, міцного десантного здоров’я, достатку та нових звершень.

Фото: Командування ДШВ ЗСУ

“Сьогодні Десантно-штурмові війська є одним із найбільш мобільних і боєздатних компонентів українського війська, який спроможний виконувати широкий спектр завдань в найскладніших умовах обстановки”, – цитує Мойсюка його пресслужба.

Під час урочистостей, командувач нагородив військовослужбовців ДШВ державними нагородами – орденами Богдана Хмельницького та “За мужність”, а також відомчими відзнаками та цінними подарунками.

Фото: Командування ДШВ ЗСУ

Хвилиною мовчання було вшанували полеглих бойових побратимів, які загинули, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність Батьківщини.

Після завершення заходу, керівний склад командування ДШВ ЗС України відвідав Смолянське військове кладовище, де поклали квіти до могил полеглих воїнів-десантників.

Фото: Командування ДШВ ЗСУ

Нагадаємо, що 21 листопада в Україні відзначається День Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Напередодні професійного свята командувач Десантно-штурмових військ генерал-лейтенант Євген Мойсюк нагородив воїнів-десантників, які виконують завдання в районах проведення операції Об’єднаних сил.

Читайте також:
Перед ДШВ можуть стояти завдання щодо окупованих територій, – генерал Мойсюк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна