На Донбасі ЗСУ відпрацювали ліквідацію ворожого десанту

 

Підрозділи Об’єднаних сил під час навчань виявили та знешкодили умовний ворожий десант.

Інструкторсько-методичні заняття відбулися на одному з військових полігонів оперативно-тактичного угруповання “Схід”, передає в п’ятницю, 20 листопада, пресцентр штабу ООС.

“За легендою, противник здійснив десантування підрозділу парашутним способом в тил наших військ. Після виявлення ворожого десанту командир бригади прийняв рішення на застосування протидесантного резерву”, – йдеться в повідомленні.

Головна мета заняття полягала у виробленні єдиного підходу щодо порядку дій сил та засобів протидесантного резерву, а також вдосконалення навичок командирів в управлінні діями підрозділів.

“Спочатку артилерія та чергові засоби армійської авіації завдали вогневе ураження по ворожому десанту, заблокувавши його на вихідних рубежах, а далі за справу взялися головні сили протидесантного резерву, які завершили знищення умовного ворога”, – додали в штабі.

За словами керівника занять, особовий склад діяв професійно та впевнено. Визначені цілі досягнуті в повному обсязі.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна