Вибух кисню у військовому шпиталі на Львівщині: важкохворі потребують евакуації

 

У військовому шпиталі в місті Винники на Львівщині стався вибух кисневої системи для пацієнтів, відбувається евакуація хворих.

Про це ввечері в п’ятницю, 20 листопада, повідомив мер Львова Андрій Садовий.

“У Винниках нештатна ситуація з киснем в обласному військовому госпіталі. Попередньо, мова йде про вибух при заправці. Декілька десятків пацієнтів, які потребують штучної подачі кисню, потребують термінової евакуації до інших медзакладів. Серед пацієнтів є й важкі”, – написав міський голова Львова в телеграмі.

За його словами, на місце НП виїхали бригади “швидких”.

“Наші (міста Львова – “Н”) комунальні заклади – лікарня швидкої допомоги і 8-ма лікарня – готові прийняти пацієнтів. Не думав, що новий “ковідний” корпус на Миколайчука, який ми щойно відкрили, знадобиться так швидко”, – додав Садовий.

Як відомо, лікар 31 жовтня в лікарні Челябінська (РФ) у подібній ситуації – вибух балонів із киснем у лікарні – двоє людей загинули. А в румунському місті П’ятра-Нямц 14 листопада десять коронавірусних хворих загинули в пожежі у реанімації.

Читайте також:
У війську на коронавірус хворіють 2650 людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна