У війську на коронавірус хворіють 2650 людей

 

Станом на ранок п’ятниці, 20 листопада, в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 2 650 осіб.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться в ранковому зведенні Командування Медичних сил ЗСУ.

Таким чином, за добу кількість активних хворих збільшилася на 125.

За час пандемії в армії одужали 5 939 осіб (+100 за добу), летальних випадків – 25.

За минулу добу зареєстровано 225 нових випадків захворювання на COVID-19.

З них до закладів охорони здоров’я госпіталізовано 38 осіб: Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” – п’ять військовослужбовців, ВМКЦ Центрального та Північного регіонів, 59-ий та 66-ий військові мобільні госпіталі – по три військових, ВМКЦ Західного регіону, Полтавський, Житомирський, Чернівецький, Деснянський військові госпіталі – по два військових, ВМКЦ Східного регіону, Мукачівський та Миколаївський військовий госпіталь – по 1 військовослужбовцю, Київська, Станишівська та Криворізька МКЛ – по одному працівникові ЗС України.

На лікування вдома відправили 192 особи з-поміж нових виявлених, найбільше – на Київщині (84 військовослужбовці та десять працівників ЗСУ).

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час епідемії в Збройних силах виявили 8 614 випадків коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 387 осіб.

Читайте також:
COVID-19: Україна оновила антирекорд захворілих за добу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна