Предстоятелі трьох Помісних Церков захворіли на COVID-19

 

Предстоятелі трьох Помісних Церков – сербський патріарх Іриней, архієпископ албанський Анастасій, афінський архієпископ Ієронім – хворіють на COVID-19.

Про це в четвер, 19 листопада, повідомив архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій Зоря.

“Сербський Патріарх Іриней перебуває у важкому стані, лікарі борються за його життя. Він підключений до апаратів підтримки життєдіяльності. Також повідомляється про госпіталізацію сьогодні ранком Афінського архієпископа Ієроніма “з легкими симптомами” та діагнозом COVID-19. У тому ж госпіталі проходить лікування від коронавірусної хвороби Архієпископ Албанський Анастасій”, – написав Зоря.

Він підкреслив, що дев’яносторічний патріарх Іриней був госпіталізований невдовзі після богослужінь, пов‘язаних з похованням померлого від коронавірусу митрополита Чорногорського Амфілохія.

Читайте також:
Філарет одужав від коронавірусу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна