Вілкул знявся з виборів мера Кривого Рогу

 

Міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул вирішив знятися з другого туру виборів мера міста.

Про це він заявив у своєму відеозверненні у вівторок, 17 листопада.

“Віддаючи всі сили рідному Кривому Рогу, я на жаль, не ставав молодшим… Здоров’я, на жаль, почало підводити. Усвідомлюючи величезну відповідальність перед жителями Кривого Рогу, я, на жаль, не зможу брати участь у другому турі виборів”, – сказав він.

Вілкул набрав найбільшу кількість голосів виборців у першому турі 25 жовтня.

У Кривому Розі в другий тур виборів міського голови вийшли 71-річний чинний мер Юрій Вілкул – колишній “регіонал”, а нині висуванець “Блоку Вілкула “Українська перспектива”, та Дмитро Шевчик від “Слуги народу”.

За Вілкула проголосувало понад 80,6 тисячі виборців, за Шевчика – 45 тисяч.

Другий тур місцевих виборів у Кривому Розі відбудеться 22 листопада. Відомо, що 71-річного Вілкула госпіталізували 13 листопада.

Вілкул займає пост мера Кривого Рогу уже 10 років. Він батько проросійського політика Олександра Вілкула, який тричі був народним депутатом (5 і 6-те скликання за списком “Партії регіонів”, 8-ме скликання за списком “Опозиційного блоку”).

Читайте також:
Міністр оборони нагородив медаллю мера Кривого Рогу Вілкула

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна