Міністр оборони нагородив медаллю мера Кривого Рогу Вілкула

 

Міністр оборони Андрій Таран під час поїздки в Кривий Ріг нагородив мера міста, представника “Опозиційного блоку” Юрія Вілкула відзнакою МОУ – медаллю “За сприяння Збройним Силам України”.

Про це повідомив сайт Криворізької міськради.

Фото: пресслужба Криворізької міської ради

Варто зазначити, що міністр побував у Кривому Розі в День міста – 29 травня. Під час цієї поїздки Таран відвідав 17-ту танкову Криворізьку бригаду ім. Костянтина Пестушка, оцінив готовність до здачі двох казарм поліпшеного типу та взяв участь у робочій нараді в мерії.

Керівник вітчизняного оборонного відомства висловив подяку міському голові Вілкулу “за той внесок, який робить місто в розбудову інфраструктури 17-ї окремої танкової бригади”.

У мерії зазначили, що недавно коштом міського бюджету в 17 отбр провели капітальний ремонт казарми. У в/ч Т0400 (1936-й окремий загін механізації) виконали ремонт санчастини, спортзалу та їдальні. Також відремонтували покрівлю боксів для техніки, санчастину, освітлення у в/ч 3011 Національної гвардії України. Також у Вілкула заявили, що ще з 2014 року в Кривому Розі за розпорядженням міського голови було організовано штаб допомоги армії, а зараз – “діє розширена програма допомоги військовослужбовцям, учасникам АТО та їх сім’ям, що не має аналогів”.

Читайте також:
Парад на честь визволення Кривого Рогу: Нацгвардія пройшла з радянськими прапорами. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.