Нацгвардія в Херсоні охороняє три лікарні з COVID-хворими

 

У Херсоні військовослужбовці Національної гвардії взяли під охорону дві лікарні, де лікують хворих на COVID-19.
Ще одна херсонська COVID-лікарня перебуває під охороною ще з 17 серпня.

Про це у вівторок, 17 листопада, повідомляє пресслужба військової частини 3056, чиї військовослужбовці залучені до охорони медичних закладів.

Під охорону сьогодні взяли лікарню імені Карабелеша та лікарню імені Тропіних.

Військовослужбовців, які патрулюють територію лікарень, забезпечують засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими речовинами.

Зазначається, що гвардійці слідкуватимуть за дотриманням ізоляційно-обмежувальних заходів в режимі цілодобової охорони.

“З сьогоднішнього дня, території двох херсонських лікарень та прилеглі ділянки патрулюватимуть наші військові наряди. Гвардійці слідкуватимуть за дотриманням ізоляційно-обмежувальних заходів в режимі цілодобової охорони”, – цитує офіцера групи з організації служби військової частини 3056 капітана Василя Карася пресслужба військової частини.

Рішення про залучення військовослужбовців до охорони лікарень ухвалила регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головна мета такого заходу – запобігання розповсюдження COVID-19.

Читайте також:
МОЗ запровадить тестування на коронавірус для поліції та Нацгвардії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна