“Візьміть з собою трохи асфальту”: у річницю Революції Гідності активісти відвідають Зеленського в “Феофанії”

 

У День гідності та свободи – 21 листопада – активісти “Руху опору капітуляції” закликають відвідати президента Володимира Зеленського, який лікується від коронавірусу в “Феофанії”, “з шинами і шматками асфальту”.

Про це інформують на фейсбук-сторінці РОК.

“У День гідності та свободи ми маємо захистити свої національні та громадянські права. Тому закликаємо всіх 21 листопада о 14:00 зібратися на Європейській площі, звідки ми їдемо до Феофанії, де Зеленський з ВІП-палати записує свої “відосікі”, – йдеться в повідомленні.

Організатори акції зазначають, “якщо президент доти звідти втече – поїдемо шукати його додому, на дачу, під ОП, якщо поїде в іншу область – наші активісти знайдуть його і там”.

“Прохання брати шини та шматки асфальту. Ми повернемо президенту те, що він підсунув нам замість ліків та апаратів ШВЛ. Зеленський, ти відповіси за те, що ти зробив з країною. Ти можеш спробувати в цей день сховатися, але наголошуємо: втекти від відповідальності не вдасться”, – йдеться в анонсі події.

Активісти оголосили низку політичних вимог, зокрема щодо повної відставки уряду, звільнення з посад керівника офісу президента Андрія Єрмака, першого заступника секретаря РНБО Руслана Демченка, голови української делегації в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України Леоніда Кравчука та заступника керівника ОПУ Олега Татарова.

Вони вимагають звільнення з-під варти сержанта Сил спецоперацій ЗСУ Андрія Антоненка, а також відкликання законопроєкту президента Володимира Зеленського “Про народовладдя – через всеукраїнський референдум” та ліквідувати Окружний адміністративний суд Києва.

Читайте також:
Дубінський був координатором замовної інформкампанії проти Революцію Гідності та вигадував сюжети про “повій Майдану”, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна