На виборах мера Луцька перемагає Ігор Поліщук

 

На виборах міського голови Луцька перемагає кандидат від партії “За майбутнє”, радник чинного мера Ігор Поліщук, за якого віддали свої голоси приблизно 53% виборців.

Про це в понеділок, 16 листопада, повідомила координаторка спостереження за виборами у Волинській області від громадянської мережі “Опора” Катерина Шарпата в коментарі УНН.

“За попередньою інформацією, лідирує Ігор Поліщук. Його відрив від самовисуванця Богдана Шиби (мер у 2006-2010 рр., підтриманий “Європейською солідарністю” – “Н”) у межах 6%. Ігор Поліщук отримав близько 53% голосів”, – розповіла Шарпата.

Спостерігачка також відзначила, що о третій годині ночі територіальна виборча комісія прийняла протоколи від усіх дільниць.

“І далі вони не продовжили своє засідання, а зробили технічну перерву. Вони не оголосили результати. І ми не можемо порахувати відсотки, адже немає інформації щодо кількості недійсних виборчих бюлетенів”, – підсумувала координаторка.

Читайте також:
Новообраний мер Конотопа помер від COVID-ускладнень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна