Мінометні розрахунки під Кримом відпрацювали здійснення маршу та підготовку до стрільби. ВІДЕО

 

Мінометні підрозділи зі складу угрупування військ, яке підпорядковане Командуванню об’єднаних сил Збройних сил України, щодня вдосконалюють індивідуальну підготовку та тренуються діяти у складі розрахунків.

Практичні заняття відбуваються одному із полігонів Херсонщини, повідомляє в п’ятницю, 13 листопада, пресцентр Командування ОС ЗСУ.

“Мінометні розрахунки відпрацьовують здійснення маршу, розгортання, підготовку вихідних даних для стрільби, а також переміщення на інші позиції після виконання вогневих завдань задля артилерійської підтримки загальновійськових підрозділів”, – йдеться в повідомленні.

За словами командувача Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва,  у роботі розрахунку необхідна максимальна злагодженість, щоб усі працювали, як один єдиний механізм, адже у бойових умовах ворог досить швидко вираховує позиції, з яких ведеться вогонь, тому швидкісь відпрцювання нормативу — є одним з основних завдань.

“Навчальні нормативи виконувалися з урахуванням часу і досвіду, отриманого під час ведення бойових дій в районі проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил. Розрахунки мінометних підрозділів повністю виконали поставлені навчальні завдання і показали належний рівень індивідуальної та групової підготовки”, – цитує Наєва його пресслужба.

Він підкреслив, що  українські військовослужбовці зосереджено відпрацьовують і доводять до автоматизму кожну деталь.

Читайте також:
Російські зенітні ракетні системи С-400 “Тріумф” в Криму відпрацювали відбиття атаки диверсантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна