Російські зенітні ракетні системи С-400 “Тріумф” в Криму відпрацювали відбиття атаки диверсантів

 

У тимчасово окупованому Криму російські військові провели навчання з використанням зенітної ракетної системи С-400 “Тріумф”. За легенною навчань військові відбивали повітряну атаку і напад умовних диверсантів.

Про це в четвер, 5 листопада, повідомили в пресслужбі Південного військового округу міністерства оборони Російської Федерації.

“У рамках навчання з протиповітряної оборони військовослужбовці дивізіону С-400 “Тріумф” відпрацювали комплекс заходів зі згортання позицій і передислокації в запасний район під прикриттям зенітного ракетно-гарматного комплексу “Панцир-С”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, під час маршу на колону скоїли напад умовні диверсанти. Російські військовослужбовці в ході бою знищили “противника”.

Потім бойові розрахунки дивізіону С-400 відпрацювали заходи з виявлення, взяття на контроль і супроводу повітряних цілей з їх подальшим знищенням шляхом електронних пусків, розповіли у пресслужбі.

За даними командування, для максимального наближення обстановки на навчаннях до бойової були використані холості боєприпаси і засоби імітації вибухових пристроїв.

Читайте також:
Окупанти в Криму відпрацювали захист кораблів від ракетного авіаудару “умовного ворога”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна