Укроборонпром повідомив про кадрові зміни: Найєм очолив інший напрямок у держконцерні

 

У державному концерні “Укроборонпром” відбулися кадрові зміни.

Про це в четвер, 12 листопада, повідомили в пресцентрі ДК.

Мустафа Найєм, який опікувався взаємодією із органами державної влади, очолить напрямок роботи з активами підприємств та моніторингу державного оборонного замовленням підприємств-учасників концерну.

На посаду керівника з питань комунікацій призначили Володимира Гайдаша, який до того очолював департамент комунікації АТ “Укргазвидобування” та був радником з питань комунікацій голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

“За рік роботи нам вдалось перезавантажити взаємовідносини концерну з усіма державними органами влади, зосередившись на комунікації із замовниками, в першу чергу з Міністерством оборони України та суб’єктами, які беруть участь у формуванні державної політики військово-промислового комплексу”, – цитує Найєма прессцентр держконцерну.

Володимир Гайдаш свого часу очолював комунікації АТ “Укргазвидобування”, фармацевтичної корпорації “Артеріум”, авіакомпанії “Аеросвіт”, ІТ холдингу КМ Core, а також був радником з комунікацій голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
Має понад 15 років управлінського досвіду в українських та міжнародних компаніях. Володимир отримав диплом Чартерного інституту зв’язків з громадськістю (Лондон), диплом Grant MacEwan University (Канада) та ступінь магістра Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Читайте також:
Укроборонпром заявив про завершення першого етапу трансформації. І пілот холдингу “Радарні системи”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна