У НАТО підтримують створення в Україні центру протидії гібридним загрозам

 

У НАТО підтримали ідею створити в Україні центр протидії гібридним загрозам.

Про це у вівторок, 10 листопада, заявила в твіттері віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина після зустрічі з дорадчою групою з питань оборонних реформ.

За її словами, на зустрічі обговорювали питання щодо Партнерства з розширеними можливостями, реформи в оборонній сфері, річну національну програму Україна-НАТО та аналітичний процес NATO Reflection Process.

“Наші міжнародні радники вітають ініціативу щодо створення центру, який накопичуватиме досвід України з протидії сучасним загрозам (та) погодилися що цей центр має стати платформою для міжнародної співпраці й обміну досвідом. Центр буде грунтуватися на активній співпраці уряду з НАТО для розбудови національної стійкості”, – повідомила Стефанішина.

Раніше в офісі президента ініціювали створення в Україні штаб-квартири міжнародного офісу з протидії дезінформації та пропаганді. Майбутній центр фігурує також під назвою “центр національної стійкості і протидії загрозам”.

Читайте також:
Окупований Крим може завадити вступу України до НАТО, – глава МЗС Литви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна