Ворог вчинив обстріл зі стрілецької зброї під Гнутовим, ОСи – без бойових втрат

 

Упродовж минулої доби, 7 листопада, в зоні проведення операції Об’єднання сил зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Про це йдеться в ранковому зведенні пресцентру штабу ОС.

У вечірній час, неподалік населеного пункту Гнутове ворог застосував стрілецьку зброю.
Вогнева провокація противника не несла загрози нашим захисникам. Підрозділи Об’єднаних сил зброю у відповідь не застосовували.
Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 8 листопада, станом на 7:00, на всіх ділянках лінії розмежування спостерігається “тиша”, вогневих провокацій з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

“Підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму припинення вогню та готові адекватно відреагувати у разі загрози їхньому життю та здоров’ю”, – заявила речниця пресцентру штабу ОС Маріамна Маркевич.

“Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається стабільною та повністю контролюється українськими воїнами”, – сказала представниця штабу.

Читайте також:
Україна відкриває сервісні центри на двох нових КПВВ та чекає виконання зобов’язань РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна