Від коронавірусу помер завідувач відділення Львівської обласної інфекційної лікарні

 

Від ускладнень коронавірусу помер завідувач відділення Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Мартинюк.

Про смерть колеги в неділю, 8 листопада, повідомила керівник обласного лабораторного центру МОЗ Наталія Іванченко-Тімко.

“Коронавірус забрав життя ще однієї Людини. Це лікар, завідувач гепатитного відділення Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Мартинюк Ігор Іванович. Друг, колега… був. Плакати не хочеться. Хочеться кричати, коли вірус забирає життя фізично здорової і ще молодої людини”, – написала Іванченко-Тімко у фейсбуці.

“Співчуття родині. І благаю всіх: таки маска, таки чисті руки і ніяких святкувань, компаній, де неможливо дотриматись соціальної дистанції”, – додала керівниця обласного лабораторного центру

Як інформувала “Новинарня“, за минулу добу в Україні виявили 9397 нових випадків коронавірусної хвороби. Померли 138 осіб.
У Львівській області нарахували 301 нового хворого і вісім летальних випадків.

Читайте також:
Від коронавірусу померла депутатка Львівської облради від “ЄС” Мирослава Лісна

Від коронавірусу помер головний педіатр Львова

Від коронавірусу помер начальник львівського військового госпіталю Іван Гайда

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна