InformNapalm встановили ще 13 російських морпіхів, які захоплювали Крим

 

Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm повідомляють, що встановили дані 13 нових російських військових, які брали участь в агресії проти України та анексії Криму.

Відповідне розслідування волонтери оприлюднили у вівторок, 3 листопада.

“Російські військові 382-го окремого батальйону морської піхоти Чорноморського флоту РФ брали участь у захопленні аеродрому Бельбек, штабу 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації ЗСУ, 50-го зенітно-ракетного полку ЗСУ, а також брали участь у вторгненні в село Чонгар Генічеського району Херсонської області України”, – йдеться в матеріалах розслідування.

У своєму повідомленні InformNapalm посилається на сторінки військовослужбовців у соціальних мережах, де опубліковані фотографії військових, зроблені в Криму і датуються 2014 роком, а також фото медалі “За повернення Криму”.

Фото: InformNapalm

Відправною точкою OSINT-розслідування став російський морпіх з 382 обмп Клим Карабукліян.

“Вивчивши його особисті сторінки соцмереж та його товаришів по службі, ми встановили ще 12 російських морпіхів, які також брали участь у спецоперації захоплення Криму”, – пишуть волонтери.

Повний список морпіхів:

  1. Карабукліян Клим
  2. Кармелавічус Антон
  3. Бєляєв Андрій
  4. Бірючков Єгор
  5. Ціммер Сергій
  6. Заболотніков Денис
  7. Лаврухін Володимир
  8. Попов Сергій
  9. Якунін Олександр
  10. Бєлов Олександр
  11. Ілющенко Стас
  12. Конюхов Іван
  13. Валерій Камалетдінов

Про деталі можна дізнатися у розслідуванні за посиланням .

Раніше волонтери встановили, що військовослужбовці ще трьох російських військових частин брали участь у захопленні Криму. До цього волонтери InformNapalm встановили факт участі гвардійського ракетного крейсера “Москва” в захопленні Криму.
Також раніше InformNapalm представив докази, що свідчать про участь в операції із захоплення Криму кораблів 184-ї бригади охорони водного району Новоросійської військово-морської бази Чорноморського флоту Росії, а також військовослужбовців зі складу 197-ї бригади десантних кораблів Чорноморського флоту Росії.

Читайте також:
InformNapalm визначив місце на Донбасі, де військова техніка з РФ перетинає кордон України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна