Україну вперше за 30 років відвідав начальник збройних сил Йорданії

 

У Києві відбулась офіційна зустріч начальника Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенанта Сергія Корнійчука з головою Об’єднаного комітету начальників штабів Збройних сил Йорданського Хашимітського Королівства генерал-майором Юсефом Ахмадом Хамедом Хнейті.

Про це в понеділок, 2 листопада, повідомили в пресцентрі Генштабу ЗСУ.

Зазначається, що генерал Корнійчук ознайомив іноземну делегацію з поточною воєнно-політичною ситуацією в Україні та на її кордонах.
Не оминув увагою і актуальну інформацію щодо викликів та загроз у районі проведення операції Об’єднаних сил.

“Під час зустрічі сторони обговорили питання започаткування військового співробітництва між Збройними силами України та Збройними силами Йорданського Хашимітського Королівства. Також були визначені практичні напрямки подальшого розвитку військового співробітницва між двома країнами та проговорені існуючі перспективи проєктів у військово-технічній сфері”, – повідомили в пресцентрі ГШ.

Корнійчук також розповів про реформи в українській армії та акцентував, що для ЗСУ був би цікавим досвід розвитку ЗС Йорданії.

У Генштабі ЗСУ наголосили, що це перший за 30 років візит глави військового відомства Йорданського Хашимітського Королівства.

Читайте також:
Прем’єр Ізраїлю заявив, що хоче анексувати Йорданську долину

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна