У районі ООС за тиждень знешкодили понад 300 вибухонебезпечних предметів

 

У районі проведення операції Об’єднаних сил підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій України протягом тижня обстежили майже 30 га території та вилучили й знешкодили 327 вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомила пресслужба штабу ООС.

“Упродовж тижня, із 24 по 30 жовтня, сили та засоби підрозділів ДСНС України зі складу Об’єднаних сил залучались до виконання піротехнічних робіт, відновлення пошкоджених будинків, гасіння пожеж, а також забезпечення функціонування пунктів надання допомоги населенню, розміщених у межах КПВВ. За розпорядженням Командувача об’єднаних сил піротехнічні розрахунки ДСНС обстежили майже 30 га території та вилучили й знешкодили 327 вибухонебезпечних предметів”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за зверненням місцевих органів влади та аби мінімізувати наслідки артилерійських обстрілів 2014-2017 років, співробітники ДСНС також відновили 15 житлових будинків.

Крім того, на території КПВВ рятувальники надали домедичну та психологічну допомогу 36 людям.

Раніше в зруйнованому аеропорту Донецька ОБСЄ виявила майже 70 протитанкових мін.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак перевірив будівництво КПВВ “Щастя” й “Золоте”.

Читайте також:
“HALO, міни!” Як міжнародна гуманітарна організація розміновує землю Донбасу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна