Американські військові визволили громадянина США, якого тримали в заручниках бойовики в Нігерії

 

Американські військові в результаті успішної спецоперації визволили громадянина США, якого утримували в заручниках озброєні бойовики в Нігерії.

Про це заявив помічник міністра оборони США з громадських питань Джонатан Гоффман, передає Укрінформ.

“Збройні сили США зранку 31 жовтня провели спецоперацію на півночі Нігерії з метою визволення американського громадянина, якого група озброєних людей тримала в заручниках”, – повідомив представник Пентагону.

За його словами, громадянин США зараз перебуває в безпеці, “під опікою Державного департаменту США”. Гоффман також зазначив, що під час операції жоден американський військовослужбовець не постраждав.

Він також зауважив, що визволити американського громадянина вдалося за допомогою партнерів Сполучених Штатів.

“Ми цінуємо підтримку наших міжнародних партнерів у проведенні цієї операції. США й надалі захищатимуть наших громадян, а також наші інтереси в будь-якій точці світу”, – наголосив представник міністерства оборони США.

Читайте також:
Біля берегів Нігерії пірати захопили в полон українських моряків, – МЗС

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна