Доба ООС: зафіксовано три ворожі обстріли, загинули два воїни-морпіхи

 

Упродовж минулої доби, 30 жовтня, збройні формування Російської Федерації тричі порушили домовленості щодо “режиму тиші”.

Про це повідомляє пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні.

Так, неподалік населеного пункту Водяне на Донеччині противник двічі вів вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї, внаслідок чого двоє українських військовослужбовців загинули. На вогневі провокації противника українські підрозділи надали адекватну відповідь.

Провокації ворога продовжились ближче до обіду – противник знову відкривав вогонь зі стрілецької зброї на цій самій ділянці. Постріли не становили загрози життю та здоров’ю військовослужбовів Об’єднаних сил, зазначається у зведенні.

Від початку поточної доби, 31 жовтня, станом на 7:00, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається “тиша”.

“Українські захисники дотримуючись умов домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, готові адекватно реагувати на будь-які підступні та провокаційні дії противника”, – заявила речниця пресцентру штабу ОС Маріамна Маркевич.

Читайте про загиблих:
Внаслідок обстрілу під Водяним загинули морські піхотинці Володимир Бондарюк і Михайло Старостін

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.