Бойовики йдуть на зрив перемир’я, ЗСУ дали відповідь, – командувач ООС

 

Командувач об’єднаних сил Володимир Кравченко відреагував на загибель двох українських військових унаслідок обстрілу бойовиками на Донеччині – противник йде на зрив перемир’я.

Про це йдеться в заяві командувача об’єднаних сил, інформує прессцентр штабу ООС.

Командувач наголосив, що українські військові на Донеччині загинули внаслідок прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

“Ворог нахабно вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем по підрозділу Об’єднаних сил в районі населеного пункту Водяне. Із сумом повідомляю, що внаслідок обстрілу на початку доби два військовослужбовці Збройних сил України отримали поранення , несумісні з життям. Командування Об’єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів”, – зазначив Кравченко.

Він назвав такі дії противника зухвалістю і підкреслив, що вони “свідчить про те, що збройні формування Російської Федерації спрямовано йдуть на зрив домовленостей, що були досягнуті Тристоронньою контактною групою 22 липня 2020 року”.

“Сьогоднішній обстріл доводить, що противник не має на меті досягнути миру”, – сказав Кравченко.

За його словами, на вогневі провокації противника підрозділи Об’єднаних сил надали адекватну відповідь змусивши російсько-окупаційні війська повернутись до режиму тиші.

Як інформувала “Новинарня“, 30 жовтня на Донеччині внаслідок ворожих обстрілів два бійці ЗСУ загинули, ще два військові отримали поранення минулої доби, 29 жовтня.

Читайте також:
“ДНР” повідомила про загибель окупанта внаслідок удару дрона ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна