“ЄС” підтримала кандидата від “Голосу” Віктора Євпака у другому турі виборів мера Черкас. ВІДЕО

 

Партія “Європейська солідарність” висловила підтримку на виборах міського голови Черкас кандидатові від “Голосу” Вікторові Євпаку.

Як передає “Новинарня“, про це в середу, 28 жовтня, заявив лідер “ЄС” Петро Порошенко під час брифінгу.

“Завершилася дуже складна і напружена кампанія щодо виборів у місцеві органи влади. З першого її дня “Європейська солідарність” і я, як її лідер, закликали всі проєвропейські, демократичні сили України об’єднатися, тому що абсолютно неприйнятною є ситуація, коли вони розпорошені по всіх регіонах. Особливо, в умовах тих загроз, які зараз стоять перед Україною (…) Напередодні другого туру місцевих виборів, де кандидати від проєвропейських сил пройшли далі, ми хочемо без будь-яких умов зробити перший, але дуже важливий крок. Наша партія ухвалила рішення про підтримку кандидата від “Голосу” на посаду міського голови Черкас – Віктора Євпака. Він є українським патріотом, професіоналом і державником”, – зазначив Порошенко.

Віктор Євпак подякував п’ятому президентові Петру Порошенку та партії “ЄС”.

“Хочу закликати всі політичні сили, всіх кандидатів, які працюють над другим туром – подивіться на приклад Черкас, коли навколо демократичного кандидата об’єднуються всі проукраїнські сили. Заради розвитку своїх міст, всієї України і проти корупції місцевої влади, яка повинна піти в минуле. Вірю в силу єднання”, – сказав Євпак.

За даними екзит-полу на замовлення “Студії Савіка Шустера” і телеканалу “Україна 24”, на посаду голови Черкас лідирує Анатолій Бондаренко з партії “За майбутнє”. За нього проголосували 32,66% виборців, на другому місці – Віктор Євпак (партія “Голос”). Він набрав 19,87% голосів черкащан. На третьому – Віталій Ільченко зі “Слуги народу” з 17,8%.

У ЦВК заявили, що остаточні результати місцевих виборів з’являться максимум у п’ятиденний термін, сьогодні триває підрахунок голосів.

Читайте також:
Партію Пальчевського протягують у Київраду через “уточнення результатів”, – активіст

Мер Борисполя помер від коронавірусу, не дочекавшись результатів виборів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна