Доба ООС: бойовики один раз порушили “режим тиші” на Донеччині

 

Минулої доби, 25 жовтня, на ділянках відповідальності українських підрозділів у зоні ООС збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

“Так, режим припинення вогню противник порушив у вечірній час доби, застосувавши у районі Авдіївки ручний протитанковий гранатомет”, – йдеться в ранковому зведенні.

Провокативні поодинокі постріли не становили загрози життю і здоров’ю, тому українські воїни вогонь у відповідь не відкривали.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 26 жовтня, станом на 7:00, у смугах відповідальності українських бригад режим припинення вогню зберігається повністю.

Підрозділи Об’єднаних сил, перебуваючи в готовності адекватно реагувати на підступні та провокативні дії ворога, продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою українськими воїнами.

Читайте також:
Археологи розробили пам’ятку для українських військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.