ООС: противник відкривав вогонь біля Шумів і Катеринівки

 

Упродовж минулої доби, 23 жовтня, у смугах відповідальності бригад Збройних сил України на Донбасі зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомляє пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні 24 жовтня.

Так, неподалік населеного пункту Шуми противник застосував стрілецьку зброю, а в районі Катеринівки – підствольний гранатомет та стрілецьку зброю.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників унаслідок пострілів не було.

Від початку поточної доби, 24 жовтня (станом на 7:30), на всіх ділянках лінії розмежування спостерігається “тиша”, вогневих провокацій із боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

“Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил повністю контрольована українськими захисниками. Підрозділи Збройних Сил України та інших складових сил оборони, дотримуючись домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням”, – розповіла речниця штабу ОС Маріамна Маркевич.

“Окрім того, вчора військовослужбовці Збройних сил та вогнеборці ДСНС ліквідували пожежу поблизу Станиці Луганської та локалізували осередки загоряння неподалік населеного пункту Лопаскине”, – зазначила також вона.

Читайте також:
Україна чекає на швидший обмін з ОРДЛО десятьох осіб за медичними показниками, – Резніков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна