Зеленський готовий випробувати на собі українську вакцину проти коронавірусу

Президент Володимир Зеленський готовий випробувати на собі українську вакцину від COVID-19 в разі її успішного створення.

Про це він сказав в інтерв’ю  чотирьом українським телеканалам під назвою “Осінь-2020”: перемоги та виклики”, повідомляє сайт президента.

За словами Зеленського, якщо “унікальна українська вакцина” проти коронавірусу успішно пройде випробовування – він готовий випробувати її на собі.

“Але, незважаючи на нашу українську вакцину, якщо у когось підтверджена вакцина буде раніше, ми будемо закуповувати у будь-якому випадку. Ми не чекатимемо нашої, але потім її теж додамо. Бо з COVID ми будемо боротись не один рік. Вакцина буде працювати багато років”, – зауважив президент.

Як писала “Новинарня“, в інтерв’ю чотирьом телеканалам Володимир Зеленський повідомив, що клінічні випробування (поки що не на людях) проходить “унікальна українська вакцина від COVID-19”, над розробкою якої фахівці працювали близько шести місяців.

20 жовтня розробники представили президенту Зеленському результати доклінічної фази дослідження оригінального українського кандидата у вакцини проти коронавірусної хвороби COVID-19.

Читайте також:
Росія звітує про реєстрацію вакцини від коронавірусу.
Путін вже випробував препарат на доньці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.