У Харкові в ДТП загинув підполковник ДСНС і його донька

 

У Харкові внаслідок лобового зіткнення автомобілів ЗАЗ і Toyota загинув начальник 32-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного управління ДСНС Дмитро Азаренков і його 15-річна донька.

Про це в середу, 21 жовтня, інформує відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

Аварія сталася вранці – близько 06:40.

“Попередньо встановлено, що іномарка рухалася з боку міста Дергачі в напрямку вулиці Салтівське Шосе. Авто виїхало на зустрічну смугу руху, де зіткнулося з автомобілем ЗАЗ. В результаті автопригоди на місці ДТП загинули 41-річний водій та 15-річна пасажирка легковика ЗАЗ”, – йдеться у повідомленні.

Харків ДТП 4 Харків ДТП 3 Харків ДТП 1
<
>

Двоє чоловіків у іномарці не постраждали та відмовилися від госпіталізації.

За попередніми даними, водій і пасажир автомобіля Toyota перебували у стані алкогольного сп’яніння. Наразі вони проходять медичне освідування.

За даними сайту InfoResist, у позашляховику їхали 19-річний син колишнього начальника відділу поліції в метрополітені Олександра Габишева і 21-річний пасажир.

Телеграм-канал “Труха Харків” пише, що син Габишева раніше притягувався за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами, перебуваючи в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння).

Сьогодні відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Всі обставини аварії, свідки та очевидці пригоди встановлюються.

Читайте також:
П’яна ДТП на території медакадемії: одну з постраждалих відправили на лікування до Німеччини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.