Близько сотні “слуг народу” на два дні поїхали на Донбас

 

Близько сотні народних депутатів із фракції партії “Слуга народу” виїхали з робочою поїздкою на Донбас, яка триватиме впродовж двох днів.

Про це у середу вранці, 21 жовтня, повідомила заступниця голови фракції Євгенія Кравчук у коментарі журналістам “Укрінформу”.

“Ми не будемо робити там засідання – це робоча поїздка депутатів. Участь у ній беруть близько ста членів фракції. Ми, коли приїдемо на місце, розділимося на менші групи по 10-12 людей, і цими групами поїдемо з конкретними бригадами на місця їхньої дислокації, де й будемо ночувати. Групи з депутатами будуть розтягнуті фактично по лінії фронту. Думаю, що охопимо й Донецьку, і Луганську області. Перебуватимемо на Донбасі два дні” – зазначила Кравчук.

За її словами, під час цієї поїздки парламентарі планують поспілкуватися як з військовослужбовцями, так і цивільними в тих населених пунктах, біля яких дислокуються бригади. Результати ж роботи, проведеної на Донбасі, депутати планують обговорити на засіданні фракції вже після повернення до Києва.

Водночас Кравчук пояснила, чому до цієї поїздки на Донбас фракція долучилася не повним складом

“Це добровільна поїздка. Частина депутатів не поїхали за станом здоров‘я – хворіють або нещодавно перехворіли, або ж зайняті на виборах, оскільки є керівниками організацій, кураторами виборів” – уточнила політик.

Читайте також:
ОПУ пояснив друге питання Зеленського про вільну економічну зону на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна