Пропагандисту з “Россия-1” Корчевнікову заборонили в’їзд в Україну на три роки

 

Ведучому телеканалу “Россия-1”, генеральному директору російського релігійного телеканалу “Спас” Борису Корчевнікову заборонили в’їзд в Україну на три роки за незаконне відвідування окупованого Криму.

Про це увечері у вівторок, 20 жовтня, повідомили в пресцентрі Державної прикордонної служби України.

У ДПСУ зазначили, що до моменту прибуття російського пропагандиста, не мали ні “завчасної інформації”, ні “доручень” від правоохоронних органів щодо Корчевникова.

“Після появи в засобах масової інформації повідомлень про незаконне відвідування цією особою тимчасово окупованого Росією Криму, прикордонники провели додаткову перевірку та знайшли підтвердження порушення вказаним іноземцем українського законодавства. Як наслідок, Корчевникову Б.В. винесено заборону в’їзду в Україну на 3 роки”, – поінформували в ДПСУ.

Прикордонники додали, що Корчевніков вилетів з території України авіарейсом “Київ-Стамбул”.

Додамо, що про візит Корчевнікова в Україну стало відомо 20 жовтня. Він сам опублікував світлини на сторінці в інстаграмі.

Як інформувала “Новинарня“, у “Борисполі” завернули російського актора, який відвідував окупований Крим.

Читайте також:
Військова, яка цього літа відвідувала окупований Крим, отримала квартиру в Одесі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна