До Києва приїхав пропагандист із “Россия-1”, який відвідував Крим

 

До столиці України знову приїхав телеведучий “Россия-1”, генеральний директор релігійного телеканалу “Спас” Борис Корчевніков, який відвідував окупований Росією Крим.

Про це у вівторок, 20 жовтня, написав сам Корчевніков у інстаграмі. Звернув на це увагу й активіст Сергій Стерненко на сторінці у фейсбуці.

Пропагандист оприлюднив фото з Києва і ще одне на борту гелікоптера.

https://www.instagram.com/p/CGiXDyMBnjb/?utm_source=ig_web_copy_link

Сергій Стерненко нагадав, що Корчевників брав інтерв‘ю у “Мотороли”, казав на ефірах, що “українці – фашисти та вбивають мирних мешканців”, підтримував та закликав до ведення агресивної війни проти України та неодноразово відвідував окупований Крим, де і знімав частину своїх передач.

Росіянин вже бував у Києві минулого року.

“Вже сьогодні Корчєвніков постить фото біля Києва та літає країною на вертольоті Медведчука. Бо у нього тут робота — зйомки за участі Оксани Марченко. Очевидно, що такого рівня пропагандист не міг би до нас потрапити та отримати зелене світло без сприяння найвищих посадових осіб України”, – написав Стерненко.

Як інформувала “Новинарня“, у “Борисполі” завернули російського актора, який відвідував окупований Крим.

Читайте також:
Військова, яка цього літа відвідувала окупований Крим, отримала квартиру в Одесі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна