На Донеччині ОСи подавили безпілотник російських окупантів

 

Станом на 17:00 середи, 21 жовтня, збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це інформує пресслужба штабу ООС.

Українські військові задокументували проліт ворожого БПЛА типу “Орлан” уздовж лінії розмежування неподалік населених пунктів Мар’їнка та Авдіївка. Засобами радіоелектронної боротьби вони подавили безпілотник противника, унеможлививши його подальше застосування.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” ворог здійснив кілька пострілів зі стрілецької зброї неподалік Лебединського.

Ще один факт порушення режиму припинення вогню зафіксовано поблизу Авдіївки, де противник відкрив вогонь із ручного протитанкового гранатомета.

“Ворожий вогонь не становив загрози для наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Бойових втрат і поранень унаслідок пострілів серед українських захисників немає”, – повідомили у штабі.

Нагадаємо, протягом 20 жовтня збройні формування Російської Федерації шість разів порушили домовленості, що були досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року, один воїн ЗСУ внаслідок ворожого пострілу зазнав акубаротравми.

Читайте також:
Військовим аташе розказали, як окупанти використовували трасуючі кулі на Луганщині та спричиняли пожежі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна