Росія комплектує окупаційні війська на Донбасі безробітними, – розвідка

 

Російські окупаційні війська комплектують свої підрозділи в ОРДЛО особами, які не мають постійного місця працевлаштування та колишніми “військовими”, яких або звільнили за неналежну поведінку, або у них завершився “контракт”.

Про це у вівторок, 20 жовтня, інформує Головне управління розвідки Міноборони.

Зазначається, що російські окупаційні адміністрації активізували пропагандистську роботу серед населення щодо проходження військової служби.

Втім, незважаючи на збільшення агітаційних груп і залучення ресурсу підконтрольних ЗМІ, якість і кількість осіб, які б хотіли підписати контракт, не задовольняють потреби противника у комплектуванні підрозділів.

Йдеться саме про місцевих мешканців.

“Окупанти змушені здійснювати набір серед осіб, які не мають постійного місця працевлаштування, та колишніх “військових”, які були звільнені за порушення умов контрактів або по закінченню їх термінів”, – повідомили розвідники.

Читайте також:
Росія переозброює танкові підрозділи в ОРДЛО, залізницею ввозять Т-72Б, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна