Військовий отримав 6 років ув’язнення за наркоторгівлю

 

Військовослужбовця Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України засудили до шести років позбавлення волі за наркоторгівлю.

Про це в понеділок, 19 жовтня, інформує пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

“За публічного обвинувачення військової прокуратури Львівського гарнізону судом визнано винним військовослужбовця Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів і психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України). Прикордонника засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна”, – йдеться в повідомленні.

У суді довели, що навесні 2017 року засуджений збув наркотичні засоби – 10,5 грамів канабісу та 0,11 грамів амфетаміну, за які виручив 1500 грн.

Окрім того, влітку того ж року придбав 89,3 грамів канабісу, який зберігав при собі для подальшого продажу.

Нагадаємо, СБУ на Запоріжжі затримала офіцера поліції, який “кришував” збут наркотиків.

Читайте також:
У Києві на збуті кокаїну затримали поліцейського з іменною зброєю Януковича

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна